Waxoyl Crystal Coating

Den ultimative lakbeskyttelse

HVORDAN KAN DU PASSE EKSTRA GODT PÅ DIN NYE BIL?

Med den ultimative lakbeskyttelse, som forsegler lakken med glasklar keramik!

Waxoyl Crystal Coating er en specialfremstillet siliciumbaseret forsegler til nye biler. Lægger sig som en fuldstændig glasklar og uigennemtrængelig beskyttelsesfilm ovenpå billakken. Det er indholdet af silicium, som skaber den krystalhårde, men samtidig elastiske og mikrotynde beskyttelsesfilm. Med Waxoyl Crystal Coating opnår lakken en beskyttelse, som holder i mindst 3 år*, og som oven i købet er reaktiv, dvs. at overfladen fremkalder en afvisende reaktion over for fremmedlegemer som f.eks. vand, fugleklatter, syreregn eller nedfaldsstoffer fra træer. Samtidig beskytter den keramiske hinde effektivt lakken mod UV-stråling. Waxoyl Crystal Coating er perfekt til bilejeren der ikke selv ønsker at vedligeholde lakken. Bilen skal bare vaskes ind imellem, den skal ikke vokses, og der skal ikke bruges nogen specialprodukter.

HVAD DU KAN FORVENT

  • Vandafvisende perleeffekt – dyb og skinnende glans
  • Reaktiv overfor f.eks fugleklatter, syreregn og forurening
  • Beskytter effektivt mod UV-stråling
  • Modstandsdygtig overfor kemikalier i bilvask
  • Garantibevis på 3 år medfølger*

4190,00kr + moms 25%

 

20% Tillæg ved 4X4 eller SUV

838,00kr + moms 25%

Waxoyl Crystal Coating Til Din Nye Bil

Forsegler lakken i keramik

Den lægger sig som en fuldstændig glasklar og uigennemtrængelig beskyttelsesfilm ovenpå billakken.

Holdbarhed

Waxoyl Crystal Coating giver lakken en beskyttelse, som holder i mindst 3 år*

Ultimativ lakbeskyttelse

Glasklar vedligeholdelsesfri ekstra stærk lakbeskyttelse til nye biler.

God investering

Selv efter mange års kørsel vil WAXOYL CRYSTAL COATING behandlingen repræsentere en god investering pga. den velholdte lak og derfor en højere værdi ved udskiftning eller salg.

*Garanti

Ny bil

Ved behandling med Waxoyl Crystal Coating indenfor de første 3 måneder efter første indregistreringsdato ydes der en skriftlig 3-årig garanti på lakforseglingen.

Ny bil + 3 måneder

Ved behandling med Waxoyl Crystal Coating senere end 3 måneder efter første indregistrering, ydes der 24 måneders garanti.

Brugt bil

Ved behandling med Waxoyl Crystal Coating på en brugt bil, skal behandlingen være udført på en bil hvor lakken er poleret op, så den fremstår som ny, så ydes der 24 måneders garanti.

Back to top