Waxoyl U.P.T. Imprægnering

Tekstil- og læderbeskyttelse

HVORDAN KAN DIN BIL BLIVE VED MED AT VÆRE FLOT INDVENDIG?

Waxoyl U.P.T. imprægneringsbehandlingen giver en effektiv beskyttelse af af bilens tekstiler og læder helt ned til de mindske fibre.

Produktet er fremstillet på harpiksbasis som ikke vaskes ud, hvilket kan være tilfældet med andre typer impræg- nering baseret på vand. Waxoyl U.P.T. har vandskyende effekt på alle typer polstring, selv læder; det gør den modstandsdygtig for pletter fra mad og drikkevarer.Den særlige væske- og smudsafvisende effekt gør ren- gøring af bilens interiør en let sag. Snavs fjernes f.eks. med støvsuger eller mildt rengøringsmiddel.

Behandlingen med Waxoyl U.P.T. bevarer tekstiler og læders oprindelige farver og modstandsdygtighed, så materialet fremstår som nyt mere end dobbelt så længe.

HVAD DU KAN FORVENT

  • Smudsafvisende beskyttelseslag omkring fibre
  • Forhindrer indgnidning og indtrængen af snavs
  • Velegnet til tekstil, læder, kunststoffer, træ, papir
  • Fremstillet på harpiksbasis, vaskes ikke ud

495,00kr + moms 25%

(Efter kabinerens)

Waxoyl U.P.T.  Tekstil- og læderbeskyttelse

Imprægnering

WAXOYL U.P.T. har en vandskyende og imprægnerende effekt på alle typer polstring, selv læder; det gør polstringen modstandsdygtig for platter fra fx mad og dikkevarer.

Nem rengøring

Den særlige væske- og smudsafvisende effekt gør rengøring af bilens interiør til en let sag. Snavs fjernes f.eks. med støvsuger eller mildt rengøringsmiddel.

Effektive beskyttelse

WAXOYL U.P.T. behandlingen giver en effektiv beskyttelse af bilens tekstiler og læder helt ned til de mindste fiber.

God investering

Behandlingen med WAXOYL U.P.T. bevarer tekstiler og læders oprindelige farver og modstandsdygtighed, så materialet fremstår som nyt mere end dobbelt så længe.

Back to top